Inget sökresultat hittades!

Ekebostuga 5-bäddar

Destination: Astrid Lindgrens Värld / Vimmerby

Våra Ekebostugor är utrustade med egen dusch och WC. Stugorna är 16 kvm och har 5 bäddar.
Två våningssängar med komfortabla madrasser i eget rum samt i köksdelen en kökssoffa som är lämplig för ett barn då den är något mindre än en vanlig säng. I stugan finns matplats, kokvrå, kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare samt köksdetaljer som behövs för att kunna äta och laga mat.
Det finns också utrustning för disk och städ i stugan samt TV.
Det är inte tillåtet att röka eller medföra husdjur i stugan. Vid våra Ekebo och granstugor är det bilfritt, ni parkerar bilen vid en intilliggande parkeringsplats.

Granstuga, handikappanpassad 5-bäddar

Destination: Astrid Lindgrens Värld / Vimmerby

Våra handikappvänliga familjestugor är utrustade med egen dusch och WC. Toaletten har armstöd och ytterdörren i stugan är 90 cm bred resp. dörröppning inuti stugan som är 80 cm bred.Granstugan är en av våra större stugor på cirka 16 kvm med dusch och wc i stugan. Granstugorna har fem bäddar varav två våningssängar, den femte bädden är i kökssoffan i köksdelen. Samtliga sängar har komfortabla resårmadrasser. I den nyinredda kokvrån hittar du kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare samt köksutrustning för enklare matlagning, liksom tallrikar och bestick. Det finns naturligtvis också utrustning för disk och städning i stugan.
Granstugorna är rök- och djurfria med hänsyn till allergiker. Vid våra Ekebo och granstugor är det bilfritt, ni parkerar bilen vid en intilliggande parkeringsplats.

Husvagn/Husbilsplats/tältplats med el

Destination: Astrid Lindgrens Värld / Vimmerby

Husvagns och Husbilsplatserna på vår camping inkluderar el för EU-anslutning. Platserna är 8m djupa. I anslutning till platserna finns det ett servicehus med dusch, WC, kök och tvättstuga. OBS! Det är endast platsen ni hyr, ni tar alltså med er egen husvagn/husbil.

Boden

Destination: Astrid Lindgrens Värld / Vimmerby

Boden.
Vårt minsta boende i Den lilla staden och är cirka 23 kvm. Boendet har en öppen planlösning: 1 rum med kök och sovplatser + badrum med toa/dusch.De fyra sängarna är placerade i två våningssängar. Den undre sängen är 120 cm bred, en så kallad familjebädd, där två personer kan sova. Övre bädden är 90 cm bred, vilket ger möjlighet till 6 sovplatser totalt. Köket är utrustat med kokplattor, mikrovågsugn, kyl samt bassortimentet av husgeråd. Matplats med bord, platsbyggd kökssoffa och stolar. Runt köksbordet får 5 personer plats samtidigt. Wi-Fi. Det är inte tillåtet att röka eller medföra husdjur i stugan

Uteplats delas på bakgården med övriga boende "på gården". Det innebär att det ibland kan vara fullt vid dessa. Övriga gemensamma uteplatser som t.ex. grillplats finns i området.